VÅRA TJÄNSTER OCH BEHANDLINGAR


Många tecken som hästen uppvisar i form av t.ex att den tappar bjudning, känns stel, kanske börjar bocka eller visar annat avvikande beteende,  beror ofta på att den har låsningar i leder och/eller är överansträngd i muskulaturen. Genom diagnos och behandling kan vi hjälpa hästen med dessa problem. Hästen är ett flyktdjur vilket innebär att även om de har besvär och smärta kan de ofta dölja det, för att inte visa sina svagheter. Vi som hästägare har ett stort ansvar och måste vara uppmärksamma på eventuella svaghetstecken.

 

Du bör regelbundet undersöka din häst i ett förebyggande syfte, och lära dig att hitta de problem som hästen kan ha, innan det allvarliga skador uppstår.

 

Som certifierad Equiopat® med D9 kompetens kommer jag att behandla hästens muskulatur och de strukturer som hör till musklerna som senor, ligament, fascia mm. Behandlingen kan bestå av massage, stretchning, stötvåg-, elektro- och laserterapi.

Samarbete med Back on Track och Trikem

 

Om du behöver produkter från Back-on-Track, kosttillskott eller andra vårdprodukter från Trikem, så kan vi beställa dem åt dig och ta med dem vid nästa behandling. Självklart blir det inte dyrare för dig och du slipper hämta ut på utlämningsställen. Vissa av produkterna har vi även i lager.